Igraonice Beograd, igraonica Novi Beograd, proslava rodjendana

 

 

Beogradionica White - Decija igraonica na Novom Beogradu

 

Nova igraonica za proslave rodjendana u Beogradu

 

Uživanje za decu, raj za roditelje

BEOGRADIONICA u ulici Jurija Gagarina 36 je dobro poznata mališanima i njihovim roditeljima po vrhunskoj usluzi i odličnoj zabavi za decu. Prostire se na 250 kvadratnih metara u jednom nivou i ima kapacitet za komotno druženje 60 odraslih osoba i 30 dece.

Proširena dečija zona BEOGRADIONICE

U nedavnom renoviranju proširena je dečija zona igraonice tako da je deci sada dostupan lavirint na tri nivoa. Pored više sprava za decu kako za najmladje tako i starije, u igraonici se nalazi i pozornica za lutkarske i pozorišne predstave, kao i slobodan prostor za nesmetano druženje mališana. U delu sa video igricama nalaze se najnovije igračke konzole, Sony Playstation 3, Nintendo Wii, Microsof XBOX 360 sa kinect kamerom. Deca su pod konstantnim nadzorom osobe koja se brine o deci, tako da roditelji mogu da se opuste u prijatnom ambijentu i istovremeno imaju izvanredan pregled prostora.

Ponuda BEOGRADIONICE

Ukoliko odlučite da goste počastite slanim zalogajima, mi nudimo raznovrstan ketering po primamljivim cenama. Hrana se priprema u našoj kuhinji po preporuci šefa Azzaro gastro tima Dejana Stankovića. Piće se služi iz šanka igraonice. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima. Za dodatno animiranje dece preporučujemo naše stalne saradnike, animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

Proslave su zatvorenog tipa i uobičajeno traju dva i po sata.

Termini i cene zakupa radnim danima:

Ponedeljak/Petak 16:30-18:30 | 45 €

Ponedeljak/Petak 19:00 - 21:30 | 60 €

Termini i cene zakupa vikendom:

Subota/Nedelja 10.00-12.30 | 45 €

Subota/Nedelja 13.00-15.30 | 70 €

Subota/Nedelja 16.00-18.30 | 110

Subota/Nedelja 19.00-21.30 | 110

 

Kontakt:

Beogradionica WHITE

Jurija Gagarina 32
Tanja Radovanović
Menadžer

Phone: +381 62 214 826

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Search