Image

Proslave su zatvorenog tipa. Ukoliko odlučite da goste počastite slanim zalogajima, mi nudimo raznovrstan ketering po primamljivim cenama. Hrana se priprema u našim kuhinjama, po preporuci šefa AZZARO gastro tima. Svaka igraonica ima svoj šank iz kojeg se služi piće. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl, preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

Naše malo dečije carstvo, pored prelepog jezera na Adi, idealno je za rođendanske proslave za Vaše mališane. U sklopu igraonice nalaze se lavirint i igračke za mlađu decu, kao i konzole za video igrice za onu malo stariju decu. Cena takođe uključuje i kompetentnu osobu za čuvanje dece, tako da se Vi možete opustiti dok se Vaša deca bezbrižno igraju i proslavljaju svoj divan dan sa svojim drugarima. Pridružite nam se da zajedno pružimo Vašem detetu najdivniji dan koji će uvek pamtiti!

Igraonica u Jurija Gagarina 32, dobro je poznata mališanima po vrhunskoj usluzi i odličnoj zabavi. Mlađoj deci je dostupan lavirint na dva nivoa, kao i razne igračke, dok se u igraonici takođe nalazi i pozornica za lutkarske i pozorišne predstave, kao i slobodan prostor za nesmetano druženje. U delu sa video igricama nalaze se najnovije igračke konzole, te ni starijoj deci neće biti dosadno. Vaša deca su pod konstantnim nadzorom osobe koja se brine o njima, tako da se Vi možete opustiti u prijatnom ambijentu našeg restorana i istovremeno imati izvanredan pregled prostora.

Beogradioniceomiljenesimpatičnemodernemališani znaju zašto!

0
Uspešnih proslava
0
Osnovano

Dodatne usluge

Dečija igraonica Beogradionica spremila je za vas mnoštvo dodatnih usluga,koje pružaju naši Mađioničari, Klovnovi, Vilenjaci, Vile.

Image

Animacije

Image

Mađioničari

Image

Animacije

Želite nešto posebno i drugačije!

U svakom trenutku možete se raspitati oko posebnih želja i uslova putem kontakt forme. Beogradionica će vam izaći u susret.